Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
Babavilág
Bálint Ádám: ˝Több gyerekünk nem lesz˝
Az Operettszínház színészének a kétéves kislánya mellé februárban születtek meg ikrei. Ádám a Babavilágban mesélt az apaság örömeiről, és elárulta, hogy feleségével szeretnék kiélvezni a babázós időszakot, hiszen több gyerkőcöt nem terveznek.
Dobó Ági kisfiai igazi ˝csodagyerekek˝
Dobó Ági orvosai korábban azt mondták a modellnek, hogy kevés az esélye arra, hogy természetes úton essen teherbe. Ági mára két tündéri kisfiú édesanyukája, és ˝csodagyermekei˝ természetes fogantatásáról a Babavilágban mesélt. A témában Dr. Skriba Eszter szülész-nőgyógyász szakorvos. meddőségi specialista is megszólalt.
Gyermekkori balesetek: Így kezeld a sérüléseket!
A Babavilág adásából kiderül, hogy milyen előnyei lehetnek a bölcsődének, hogyan kell kezelni a játszótéri horzsolásos sérüléseket, valamint milyen magzatvédő vitamint érdemes szedni a várandósság ideje alatt, és hogyan. Kiss Kata énekesnő és Bálint Ádám színész, énekes a gyermeknevelésről mesélnek, Dobó Ági modell pedig arról, hogy miért érte meglepetésként az, hogy teherbe esett.
Dobó Ági a ˝csodagyerekeiről˝ mesél a Babavilágban - szombat 8.20
A Babavilág vendége lesz Dobó Ági, aki őszintén mesél a babavárásáról. Készülődés a Húsvétra - így készült a Babavilág az ünnepre.
Fejős Éva az anyaságról: ˝Egyelőre álomszerű˝
A népszerű írónő ötvenévesen adott életet kislányának, Linda Zsófiának. Éva a Babavilágban őszintén beszélt várandósságáról, amiről elárulta, hogy ˝rizikós volt˝. A beszélgetés során az írónő kisbabájáról is mesélt, akit egy igazi tüneményként jellemzett.
Babavilág Fejős Évával és kislányával szombaton 8.20 -kor a FEM3-on
A Babavilágban Fejős Éva mesél boldogságáról, sőt megmutatja a kislányát is. Szó lesz a szezonális allergiáról is. Babavilág - szombaton, a FEM3-on.
Babavilág Boggie-val szonbaton 8.15 - kor
Van-e különbség a fiú és a lánygyermek nevelése között? Kiderül a Babavilágból szombaton, a FEM3 - on.
Lackfi János családja mindenkit ámulatba ejt - Babavilág szombat 8.25
Hevesi Kriszta egy olyan problémáról beszél, ami nagyon sokakat foglalkoztat. A Babavilág bemutat egy nagycsaládot is, ami mindenkit ámulatba ejt. Hat gyerek, három unoka - mindez csupán negyvenöt évesen.


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség