Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
Babavilág
Babavilág - szombat 8.20
Ajánló - A Babavilágban kiderül, miért tiltólistás a cukor a babáknál. Kulisszatitkokat tudhattok meg az őssejt beültetésről, valamint a Babavilág stábja elkíséri a férfiakat apukaképzőbe.  
Így kerülheted el az ételallergiák kialakulását
A Babavilág adásából megtudhatod, milyen jótékony hatással bír a komolyzene a magzatra, ártalmasak-e a babákra a gyógyszertári kozmetikumok, illetve hogy mit lehet tenni a hozzátáplálás során az ételallergiák kialakulása ellen. Ezen kívül Besenczi Árpád felesége, Nagy Kornélia az anyatejes táplálás fontosságára hívja fel nézők a figyelmét.
Besenczi Árpád és családja a Babavilágban - szombat 8.10
Ajánló - A Babavilág jótékony hatást gyakorol a magzatokra, méghozzá a komolyzene segítségével. Megismerhetitek Besenczi Árpád feleségét, aki aktív képviselője és szószólója az anyatejes táplálás fontosságának.  
Babavilág - szombat 8.10
Ajánló - A párkapcsolatot megviselheti a baba érkezése. Hogy ne csak szülők, hanem házastársak is legyünk, arra érdemes időt, energiát fordítani. A Babavilágból kiderül, hogy ez hogyan lehetséges. Babavilág szombaton 8.10-kor a FEM3-on!
Kerényi Miklós és Dancs Annamari elárulták babájuk nevét
Dancs Annamari reméli, hogy kisfia nyugodt természetű lesz, és a próbák alatt apósa könnyedén vigyáz majd rá az irodájában. Elárulták, hogy bár a baba második neve még kérdéses, egy biztos: a nagypapája és apukája után őt is Kerényi Miklósnak fogják hívni.
Babavilág Varga Danival és Kerényi Miklóssal - szombat 8.25
Ajánló -  A karácsonyi Babavilágban megismerhetitek az olimpiai bajnok vízipólós Varga Dani 10 évvel fiatalabb feleségét, Évát, aki 16 éves volt, mikor megismerkedett a vízilabdázóval. Ma már egy tündéri szőke kisfiú, Milán boldog szülei. A Kerényi família is mindent elárul a mini Keróról. A nagypapa azt is elmeséli, hogyan választanak nevet a legifjabb operettsztárnak. Tartsatok a Babavilággal szombaton 8.25-kor a FEM3-on!
10 éves a Babavilág - szülinapi adás sztárokkal - szombat 8.30
Ajánló -  A Babavilág tizedik szülinapi adásában Kovácsovics Fruzsina, Balássy Betty, Varga Feri, Kozma Orsi, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, valamint Mihályi Réka énekel. A színpadon sztárházaspárok csapnak össze gyerekjátékos vetélkedőn. Lesz még zenekuckó, Ricsi bohóc, és persze ünnepi torta is!
Baby Gabi szülése során majdnem komplikációk adódtak
Baby Gabi két kisfiával érkezett a Babavilágba. Az énekesnő elmondta, az ikrek hat óra alatt természetes úton születtek meg, azonban az egyik gyermekkel volt egy kis probléma, mert kezét előrenyújtva szeretett volna világra jönni. Az újdonsült anyuka azt is elárulta, amikor nyűgösek az ikrek, akkor zenét tesz be nekik.


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség