Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

A FEM3 Adatkezelési szabályzata

Az adatkezelő adatai:
Neve: TV2 Média Csoport Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174.
Cégjegyzéket vezető bírósága: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság
Cégjegyzékszáma: 01-09-183200
Adatkezelési nyilvántartási azonosítója: 00709 - 0002
Elérhetőség: kozonsegszolgalat (kukac) fem3.hu
(a továbbiakban: „Adatkezelő”)

Az adatkezelés megnevezése:
Az adatkezelés önkéntes, a felhasználók hozzájárulásának határozott, a jelen szabályzatban található tájékoztatáson alapuló hozzájárulásával kezdeményezhető a honlapon történő regisztrációkor. Az adatkezelés csak azon adatokra terjed ki, melyeket a felhasználó a regisztrációkor, avagy a regisztráció módosításakor az Adatkezelő rendelkezésére bocsát és kezelésükhöz a fentiek szerinti hozzájárulását megadja.

Az adatkezelés jogalapja:
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Info tv.) 5. § (1) bekezdésének a.) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

Az adatkezelési szabályzat hatálya:
A jelen adatkezelési szabályzat vonatkozik az Adatkezelő valamennyi internetes tartalomszolgáltatásával kapcsolatos adatkezelésre.

A kezelt adatok köre:

1. Az oldal anonim, a felhasználó által választott becenéven kívüli egyéb adatok harmadik személyek által nem hozzáférhetőek. A felhasználó által megadott e-mail cím szintén személyes adat, azt az Adatkezelő harmadik személy tudomására nem hozza, nem továbbítja és nem is hozza nyilvánosságra. Az e-mail cím ennek megfelelően az Adatkezelő által szolgáltatott tartalmi oldalakon sehol sem jelenik meg. A kezelt adatokat az Adatkezelő nem továbbítja és a különböző adatkezeléseket nem kapcsolja össze.

2. Az Adatkezelő tartalmi oldalainak megtekintése során rögzítésre kerül a felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja - illetve egyes esetekben a felhasználó számítógépének beállításától függően - a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokat a rendszer automatikusan naplózza. Az Adatkezelő a naplófájlban található adatokat nem kapcsolja össze egyéb személyes adatokkal.

Az adatkezelés célja:

1. A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó jogosultságának azonosítása (dokumentumok letöltésének lehetősége, hozzászólás a fórumhoz), valamint a megrendelt szolgáltatás (értesítések, hírlevél) kiküldésének lehetősége.

2. A felhasználó önkéntes döntése alapján a profilban megadott adatok estében belső internetes közösség alkotása, a felhasználók azonosítása. Az adatokat az Adatkezelő, mint internetes tartalomszolgáltató felhasználhatja arra, hogy az adott honlap látogatása során a letöltött oldalakon megjelenő hirdetési csíkokon (banner) személyre szabott reklámok jelenjenek meg. Az adatok ilyen célú felhasználását a felhasználó leiratkozással külön is megtilthatja.

3. Az Adatkezelő tartalmi oldalainak megtekintése során a naplófájlban rögzítésre kerülő adatok esetében az adatok tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál. Az Adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a felhasználó előzetes és részletes, kimerítő tájékoztatáson alapuló hozzájárulása esetén ad át. Ez nem vonatkozik azokra az esetekre, ha jogszabály az Adatkezelő számára kötelezettségként írja elő az adattovábbítást.

Az adatkezelés időtartama:

1. A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében, amíg a felhasználó tagja a közösségnek, (az Adatkezelő a felhasználó önkéntes döntése alapján, törlési igényének beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az adatokat. Amennyiben a felhasználó jogellenesen, megtévesztően használ személyes adatot, akkor a felhasználási feltételekben biztosított módon az adatkezelő a regisztráció törlésével egyidejűleg valamennyi személyes adatát a tudomásszerzéssel egyidejűleg azonnal törölheti).

2. A felhasználó döntése alapján a profilban megadott adatok esetében, amíg a felhasználó döntése alapján azokat a profiljában megjeleníti, illetve személyre szabott reklámok esetében, amíg az Adatkezelő, mint tartalomszolgáltató által biztosított leiratkozási lehetőséggel a felhasználó nem él. A szolgáltató a felhasználási feltételekben meghatározott feltételek esetén átmenetileg korlátozhatja a felhasználó működését az Adatkezelő adott tartalmi oldalán. Ebben az esetben adattörlésre nem kerül sor.

Az oldal még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség